Hi there Guest,  
Sign in here: Login through Steam


  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Traitor/Detective menu problem

#1
So my detective/traitor menu are broken. Not sure the reason why as so but i tried verifying the game and nothing as of yet.
Example:
Image

Image

I am getting stressed over this because it was fine before I fresh installed my gmod and I don't know what the issue might be.
Would like to know how to fix if anyone knows, thank you.
Website Find
Reply

#2
It looks like it's causing script errors. Can you check your console when you open it for said errors, so I can fix?
Website Find
Reply

#3
(03-16-2019, 08:31 PM)Brassx Wrote:  It looks like it's causing script errors. Can you check your console when you open it for said errors, so I can fix?
Sure thing, let me just join up on the server and see if i can be t or det to pull it up

(03-16-2019, 08:31 PM)Brassx Wrote:  It looks like it's causing script errors. Can you check your console when you open it for said errors, so I can fix?

Seems like it is multiple and not just the menu, not sure but here you go.

[ERROR] addons/br_inventory/lua/br_inventory/client/cl_br_newinv_skin.lua:3144: Tried to use invalid object (type Panel) (Object was NULL or not of the right type)
1. __newindex - [C]:-1
2. LoadImage - addons/br_inventory/lua/br_inventory/client/cl_br_newinv_skin.lua:3144
3. unknown - addons/br_inventory/lua/br_inventory/client/cl_br_newinv_skin.lua:3218

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[ERROR] addons/br_inventory/lua/br_inventory/client/cl_br_newinv_skin.lua:2954: Tried to use invalid object (type Panel) (Object was NULL or not of the right type)
1. SetHTML - [C]:-1
2. LoadImage - addons/br_inventory/lua/br_inventory/client/cl_br_newinv_skin.lua:2954
3. unknown - addons/br_inventory/lua/br_inventory/client/cl_br_newinv_skin.lua:3018

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[ERROR] addons/br_inventory/lua/br_inventory/replacements/trouble_in_terrorist_town/client/cl_br_equip.lua:1309: attempt to index local 'ic' (a nil value)
1. unknown - addons/br_inventory/lua/br_inventory/replacements/trouble_in_terrorist_town/client/cl_br_equip.lua:1309
2. unknown - lua/includes/modules/concommand.lua:54

Also says this:

Timer Failed! [shopping-cartLoading563.15553349411][@addons/br_inventory/lua/br_inventory/client/cl_br_newinv_skin.lua (line 3015)]
Total rec..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Equipment item does not have model or material specified: table: 0x33a9b700

(the lines are to seperate)
Website Find
Reply

#4
I applied a patch that should hopefully fix the issue, or help me to figure out why it happened in the first place.
Website Find
Reply

#5
Heart 
(03-16-2019, 10:45 PM)Brassx Wrote:  I applied a patch that should hopefully fix the issue, or help me to figure out why it happened in the first place.

I appreciate the help <3
Website Find
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)